Att sälja guld till WebbGuld är ett smidigt och tryggt sätt att omvandla guldföremål som man inte använder till pengar och för Guld får man alltid riktigt bra betalt.

Hur fungerar det att sälja guld via post?

Försäljningen sker med försäkrade Guldförsäljningspaket, sk GuldPaket, som du kan beställa kostnadsfritt här på vår hemsida. I GuldPaketet ingår följande: Instruktioner, Försäljningskontrakt, Säkerhetspåse och Returkuvert (REK-brev).

Fyll i försäljningskontraktet och placera detta tillsammans med dina guldföremål i säkerhetspåsen som du sedan försluter. Sen lägger du påsen i det försäkrade returkuvertet och lämnar detta till ditt närmsta postombud. Självklart är allting förbetalt av oss.

Vilket pris får jag när jag säljer guld?

När vi mottagit din försändelse så värderar vi den samma dag. Värderingen baseras på dagens världsmarknadspris för guld, guldets vikt och guldets karat.

Eftersom vi köper guld endast via post så har vi lägre kostnader och kan betala dig ett högre pris för ditt guld. Läs mer om prissättning av guld och villkor för guldpris hittar du här.

När vi värderat ditt Guld så skickar vi dig ett prisbud via SMS och e-post. Accepterar du budet så betalar vi till ditt bankkonto samma dag, ofta inom 10 minuter.

Läs mer om de priser vi betalar för guld

Dagens Guldpriser

kr

kr

kr

kr

Totalt pris för 1 gram 24 karats Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Vilken sorts guld kan jag sälja?

Du kan sälja vilken slags guldföremål som helst till oss. Smycken, tackor, mynt, klockor, tandguld etc. Se fler exempel här nedanför.

Skicket på föremålen spelar ingen roll eftersom allt guld vi köper smälts ned och återvinns. Innehåller föremålen guld så köper vi dem helt enkelt. Värt att tänka på är att vi inte köper guldpläterade föremål.

Sälja guldringar

Guldringar

Ringar kan vara det absolut vanligaste guldföremålet vi köper. Ofta är dessa 18 karat men även högre och lägre karater förekommer.

Sälja guldhalsband

Guldhalsband

Vi köper Guldhalsband varje dag, i Sverige är dessa ofta gjorda av 18k guld men även 14k är vanligt.

Sälja Guldarmband

Guldarmband

Guldarmband är något vi köper in nästan varje dag. Pansarlänkar, Venezialänkar, Bismarcklänkar, X-länkar etc, vi köper alla typer av Guldarmband. Ofta är dessa i Sverige 18k men även 14k är vanligt.

Sälja guldörhängen

Guldörhängen

Guldörhängen är något vi köper nästan dagligen. Trots sin låga vikt så har de ofta ett bra värde eftersom priset på Guld är så högt per gram. Vanligaste karathalten är 18k men även 14k är vanligt.

Sälja guldklimpar

Guldklimpar

Vi köper även Guldklimpar. När dessa värderas så separerar vi först guldet från övrigt material.

Sälja guldmynt

Guldmynt

Guldmynt är oftast gjorda av guld med hög renhet och ger därför ett högt guldpris per gram.

Sälja guldtackor

Guldtackor

Guldtackor är gjorda av 24k guld, även betecknat 999 och ger därför ett högt pris. Vi köper guldtackor av alla storlekar och tillverkare.

Sälja guldtänder

Guldtänder

Vi köper även Guldtänder. När dessa värderas så separerar vi först guldet från övrigt material.

Kundomdömen

Vi har köpt guld och silver i många år och är därför stolta över att ha tusentals nöjda kunder.

Betyg

Snittbetyg 4.9 / 5

Guldring

Betyg

"Sålde bara en guldring men oj vad den var värdefull och pengarna på kontot snabbt. Tycker det kändes enkelt att kunna skicka med posten."
Patrik

Sålde matsilver

Betyg

"Sålde en uppsättning matsilver, flera kilo silver. Jättenöjd med betalningen. Kollade med en annan handlare innan men de betalade inte lika bra."
Irene

Bra betalt!

Betyg

"Bra betalt, enkelt att sälja, vad mer kan man begära? Pengarna fanns på kontot samma dag."
Göran

Enklare än jag trodde

Betyg

"Det var skönt att sälja via posten. Det tog ett par dagar men jag fick riktigt bra betalt för mitt guld och de svarade snabbt på mina frågor."
Sara

Helnöjd kund

Betyg

"Jag hade en mängd silverföremål hemma som jag fått i arv. Trodde aldrig att man kunde få så bra betalt för silver!"
Anders

Jättabra service

Betyg

"Sålde 2 ringar, det var enkelt och jag fick mer betalt än jag hade hoppats på."
Emma

Läs fler omdömen här

Beställ ditt GuldPaket