229.39 kr

198.70 kr

188.96 kr

99.45 kr

Pris per gram Palladium 999.5

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Palladium
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur
Sälja palladiumringar

WebbGuld köper även Palladium. Palladium är ganska ovanligt i smycken men ger ett högt pris per gram. Att sälja Palladium till WebbGuld är ett smidigt och tryggt sätt att omvandla Palladiumföremål som man inte använder till pengar och för Palladium får man alltid riktigt bra betalt.

Hur fungerar det att sälja Palladium via post?

Försäljningen sker med försäkrade försäljningspaket, sk. GuldPaket, som du kan beställa kostnadsfritt i formuläret här ovanför. I GuldPaketet ingår följande: Instruktioner, Försäljningskontrakt, Säkerhetspåse och Returkuvert (REK-brev).

Fyll i försäljningskontraktet och placera detta tillsammans med dina Palladiumföremål i säkerhetspåsen som du sedan försluter. Sen lägger du påsen i det försäkrade returkuvertet och lämnar detta till ditt närmsta postombud. Självklart är allting förbetalt av oss och försändelsen är försäkrad till 100.000 kr.

Vilket pris får jag när jag säljer Palladium?

Se vilket pris vi betalar per gram palladium idag högst upp på denna sida. Du kan läsa mer om våra priser för Palladium här.

När vi mottagit din försändelse så värderar vi den samma dag. Värderingen baseras på dagens världsmarknadspris för Palladium, Palladiumets vikt och Palladiumets renhet.

Eftersom vi köper Palladium endast via post så har vi lägre kostnader och kan betala dig ett högre pris för ditt Palladium.

När vi värderat ditt Palladium så skickar vi dig ett prisbud via SMS och e-post. Accepterar du budet så betalar vi till ditt bankkonto samma dag, ofta inom 10 minuter.

Skulle du av någon anledning inte acceptera vårt priserbjudande så returnerar vi dina Palladiumföremål, kostnadsfritt och försäkrat.

Vad händer om jag inte är nöjd med priset som erbjuds?

Väljer du av någon anledning att tacka nej till vårt priserbjudande så returnerar vi dina palladiumföremål kostnadsfritt och försäkrat.

Vilken sorts Palladium kan jag sälja?

Du kan sälja vilken slags palladiumföremål som helst till oss, även föremål som saknar palladiumstämplar då vi kan analysera dessa med s.k. XRF-röntgen. Det absolut vanligaste vi köper är Palladiumringar. Dessa har oftast renhet 500 vilket betyder att de består av 50% Palladium.

Kundomdömen

Vi har köpt guld i många år och är därför stolta över att ha tusentals nöjda kunder.

Betyg

Snittbetyg 4.9 / 5

Bra betalt för vigselringar

Betyg

"Sålde 2 vigselringar av guld som jag verkligen ville bli av med. Hade nästan betalat för att bli av med dem men nu var det jag som fick bra betalt. :) Pengarna var på kontot samma dag och jag fick lite mer än vad som stod i prislistan. "
Erik

Guldkedjor

Betyg

"Hade några Bismarckskedjor och lite annat guld, mestadels arvegods, som jag aldrig använde. Rejält med vikt blev det och fick högsta guldpriset. Nu kan man sätta guldkant på tillvaron ett tag framöver ;) "
Rickard

Det gick snabbt

Betyg

"Fick ungefär vad jag förväntat mig, det mest förvånande var hur snabbt det gick!"
Sten

Väldigt hjälpsamma

Betyg

"Ringde innan och frågade om vad jag kunde sälja. Några äldre guldsmycken och en guldklocka blev jag rekommenderad att sälja på auktion istället för att få bättre betalt, så det blev inte så mycket jag sålde. Bra betalt för det lilla ändå och stort tack för ärligheten!"
Britta

Mammas gamla smycken

Betyg

"Vi sålde en del gamla smycken från vår älskade mamma. Trodde väl aldrig att de skulle vara värda så mycket, vissa av sakerna var ju trasiga. Jag och min syster delar på pengarna, kanske vi gör en resa ihop."
Kristina

Två silverfat och en halskedja

Betyg

"Sålde en halskedja av 18k guld, den visste jag att jag skulle få bra betalt för! Mer förvånad över hur mycket totalpriset blev för silver trots att priset per gram jämfört med guld är ganska lågt. Återkommer om jag hittar något mer att sälja."
Gunnar

Läs fler omdömen här

Beställ ditt GuldPaket