kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Mer betalt när du säljer mycket .
Högsta priset för 24K gäller upp till 5g per kund.
Läs mer om våra höga priser för Guld här.

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur

Sälja Guld i Märsta? | Vi köper Guld i Märsta!

Vi på WebbGuld har många års erfarenhet av att värdera samt köpa guld och silver. Vårt mål är att ge dig som bor i Märsta och andra delar av Sverige ett tryggt och smidigt sätt att få ett högt pris för både guld och silver.

Hur fungerar det att sälja guld via post?

Försäljningen sker med försäkrade Guldförsäljningspaket, sk GuldPaket, som du kan beställa kostnadsfritt här på vår hemsida. GuldPaketen skickas till din adress i Märsta och innehåller följande: Instruktioner, Försäljningsavtal, Säkerhetspåse och ett Returpaket fösäkrat till 100.000 kr

Våra erfarna guldexperter värderar det guld och silver du vill sälja kostnadsfritt och ger dig ett prisbud. Tackar du ja så betalar vi summan direkt på ditt konto och om du mot förmodan skulle tacka nej så returnerar vi dina föremål en kostnadsfri försäkrad försändelse.

Vi siktar på marknadsledande priser för Guld

Eftersom vi endast köper guld online så håller vi våra kostnader låga och har möjlighet att erbjuda höga priser.

Se våra guldpriser här

Försäljningen sker helt och hållet online via försäkrade försändelser, du slipper därmed gå till någon butik och vara orolig för att bli lurad. Istället kan du efter att vi värderat ditt Guld i lugn och ro tänka igenom vårt bud och sen välja om du vill få tillbaka dina föremål eller få in betalsumman direkt på ditt konto.

Prova vår riskfria service genom att Beställa ett GuldPaket nu. GuldPaketet innehåller allt du behöver för att göra en god affär när du vill sälja Guld i Märsta.

Prisgaranti för guld i Märsta

Sälj Guld tryggt och enkelt med GuldPaketet

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja Guld samtidigt som du får riktigt bra betalt! GuldPaketet är försäkrat upp till 100.000 kr.

Beställ ditt GuldPaket