kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur

Priset på guld har stigit 450% de senaste 20 åren och är nu på rekordnivåer. Det här innebär att guldföremål som var värda några tusenlappar i början av 2000-talet nu kan vara värda över 10.000 kr.

För att du ska känna dig 100% trygg med att skicka dina föremål till oss erbjuder vi kostnadsfria returer. Detta innebär att om du inte är nöjd med priserbjudandet du får så returnerar vi dina föremål, försäkrat och kostnadsfritt!

Här kan du se de priser vi betalar för Guld just nu. Inga avdrag görs på de priser som visas. Guldpriset är dock rörligt och därför ber vi dig beakta att priset kan förändras något många gånger under en dag.

Prisgaranti Guld

Pris för 24K Guld

För 24 karats investeringsguld med certifikat betalar vi just nu 761.82 kr/g. Detta är ett kampanjpris som gäller upp till 5g per kund.

För överstigande vikt och alla andra typer av 24 karats investerinsguld som saknar certifikat betalar vi fortfarande höga 753.45 kr/g.

Pris för 8K - 23K Guld

Använd vår prisräknare här ovanför, välj karat och uppskattad vikt för att se vilket pris per gram vi minst betalar just nu för ditt Guld.

Vi kan även betala mer än vi anger här för större stämplade föremål, exempelvis tyngre 18 karats guldkedjor, då dessa inte är tidskrävande att värdera. Kontakta oss gärna i förväg och beskriv dina föremål med vikt och karat så kan vi uppskatta det pris du kommer att få mer exakt.

Ett högre pris betalas även ut ju större mängd guld som säljs. Detta eftersom våra marginaler ökar vid större köp och då vill vi betala ut mer till dig vi köper av istället för att ha ett fast lägre pris. Absolut högsta pris, grampriset som visas när du ej valt din vikt, utbetalas vid försäljning av minst 300g guld av renhet 8 till 23 karat.

Läs mer om vilka sorters Guld du kan sälja

Guldets världsmarknadspris

Priset på guld bestäms av världsmarknaden och kan förändras många gånger dagligen. I grafen nedan kan man se hur priset per gram på guld har förändrats. Utvecklingen av guldpriset är utmanande att förutsäga, men priset på guld har sällan förändrats med mer än 5% på en dag.

Det aktuella världsmarknadspriset vid tiden då vi värderar ditt guld är det som används i beräkningen av det pris vi erbjuder för dina föremål. Priserna här på sidan gäller just nu, men om du beställer ett GuldPaket idag så kan priserna hinna förändras något innan vi mottager dina guldföremål för värdering.


Är det tryggt att sälja mitt Guld till WebbGuld?

Ja till 100%. WebbGuld drivs av Svensk Ädelmetall AB, en del av Scandinavian Sales Oy, innehavare av högsta kreditbetyg AAA.

Detta betyg ges endast till företag som varit verksamt i minst 10 år och visat stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur.

Våra försändelser är för din trygghet alltid försäkrade för upp till 100.000 kr.

Prisgaranti Guld

Kundomdömen

Vi har köpt guld i många år och är därför stolta över att ha tusentals nöjda kunder.

Betyg

Snittbetyg 4.9 / 5

Bra betalt för vigselringar

Betyg

"Sålde 2 vigselringar av guld som jag verkligen ville bli av med. Hade nästan betalat för att bli av med dem men nu var det jag som fick bra betalt. :) Pengarna var på kontot samma dag och jag fick lite mer än vad som stod i prislistan. "
Erik

Guldkedjor

Betyg

"Hade några Bismarckskedjor och lite annat guld, mestadels arvegods, som jag aldrig använde. Rejält med vikt blev det och fick högsta guldpriset. Nu kan man sätta guldkant på tillvaron ett tag framöver ;) "
Rickard

Det gick snabbt

Betyg

"Fick ungefär vad jag förväntat mig, det mest förvånande var hur snabbt det gick!"
Sten

Väldigt hjälpsamma

Betyg

"Ringde innan och frågade om vad jag kunde sälja. Några äldre guldsmycken och en guldklocka blev jag rekommenderad att sälja på auktion istället för att få bättre betalt, så det blev inte så mycket jag sålde. Bra betalt för det lilla ändå och stort tack för ärligheten!"
Britta

Mammas gamla smycken

Betyg

"Vi sålde en del gamla smycken från vår älskade mamma. Trodde väl aldrig att de skulle vara värda så mycket, vissa av sakerna var ju trasiga. Jag och min syster delar på pengarna, kanske vi gör en resa ihop."
Kristina

Två silverfat och en halskedja

Betyg

"Sålde en halskedja av 18k guld, den visste jag att jag skulle få bra betalt för! Mer förvånad över hur mycket totalpriset blev för silver trots att priset per gram jämfört med guld är ganska lågt. Återkommer om jag hittar något mer att sälja."
Gunnar

Läs fler omdömen här

Beställ ditt GuldPaket