kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Läs mer om våra höga priser för Guld här.

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Stjärnor Google Omdömen Google
5 stjärnor på Google Review
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur
Betyg

Snittbetyg 4.9 / 5

Bra betalt för vigselringar

Betyg

"Sålde 2 vigselringar av guld som jag verkligen ville bli av med. Hade nästan betalat för att bli av med dem men nu var det jag som fick bra betalt. :) Pengarna var på kontot samma dag och jag fick lite mer än vad som stod i prislistan. "
Erik

1-kronor av silver

Betyg

"Hade en stor burk mynt som min pappa samlat ihop. Mest 1-kronor från 30 - 50-talet samt en del 5-kronor. Väldigt smidigt att kunna se i förväg hur mycket man skulle få för varje mynt. Tack för bra service!"
Lars

Det gick snabbt

Betyg

"Fick ungefär vad jag förväntat mig, det mest förvånande var hur snabbt det gick!"
Sten

Väldigt hjälpsamma

Betyg

"Ringde innan och frågade om vad jag kunde sälja. Några äldre guldsmycken och en guldklocka blev jag rekommenderad att sälja på auktion istället för att få bättre betalt, så det blev inte så mycket jag sålde. Bra betalt för det lilla ändå och stort tack för ärligheten!"
Britta

Mammas gamla smycken

Betyg

"Vi sålde en del gamla smycken från vår älskade mamma. Trodde väl aldrig att de skulle vara värda så mycket, vissa av sakerna var ju trasiga. Jag och min syster delar på pengarna, kanske vi gör en resa ihop."
Kristina

Två silverfat och en halskedja

Betyg

"Sålde en halskedja av 18k guld, den visste jag att jag skulle få bra betalt för! Mer förvånad över hur mycket totalpriset blev för silver trots att priset per gram jämfört med guld är ganska lågt. Återkommer om jag hittar något mer att sälja."
Gunnar

Bra betalt!

Betyg

"Bra betalt, enkelt att sälja, vad mer kan man begära? Pengarna fanns på kontot samma dag."
Göran

Guldring

Betyg

"Sålde bara en guldring men oj vad den var värdefull och pengarna på kontot snabbt. Tycker det var skönt att kunna skicka med posten."
Patrik

Sålde matsilver

Betyg

"Sålde en uppsättning matsilver, flera kilo silver. Jättenöjd med betalningen. Kollade med en annan handlare innan men de betalade inte lika bra."
Irene

Enklare än jag trodde

Betyg

"Det var skönt att sälja via posten. Det tog ett par dagar men jag fick riktigt bra betalt för mitt guld och de svarade snabbt på mina frågor."
Sara

Helnöjd kund

Betyg

"Jag hade en mängd silverföremål hemma som jag fått i arv. Trodde aldrig att man kunde få så bra betalt för silver!"
Anders

Jättabra service

Betyg

"Sålde 2 ringar, det var enkelt och jag fick mer betalt än jag hade hoppats på."
Emma

Bra betalt för silver!

Betyg

"Fick jättebra betalt för mina gamla silverbestick, jättenöjd! Snabbt gick det också."
Bengt

Smidigt

Betyg

"Gamla smycken jag inte hade användning för blev till pengar. Smidigt att skicka in via posten istället för att behöva gå till en butik och sälja."
Ann-Marie

Jättebra men allt var inte guld

Betyg

"Vissa saker jag ville sälja var inte guld, men jag fick tillbaka dessa så det var okej. Nöjd med priset på de andra sakerna."
Agnes

Halskedjan blev en semesterresa

Betyg

"En halskedja jag inte använt på många år blev till en jättefin semesterresa för både mig och frugan."
Per

Betalade vad de lovade

Betyg

"Trodde inte priserna på hemsidan stämde så jag skickade bara lite av mitt guld. De betalade vad de lovade så jag skickade in mer!"
Kerstin

Bra tjänst

Betyg

"Enkelt, snabbt och bra betalt. Vad mer kan man säga?"
Håkan

Smart. Glad att jag provade!

Betyg

"Tycker det är smart med en tjänst där man kan sälja via posten. Jämförde priserna innan och valde den köpare jag tyckte var bäst."
Stina

Guldtackor

Betyg

"Helt okej betalt för små guldtackor som jag haft hemma länge. Nu behövde jag pengar och det visade sig vara lättare än jag trodde att sälja."
Peter

Inget att klaga på

Betyg

"Fick till och med betalt för tandguld, det trodde jag inte!"
Birgitta

Bra service!

Betyg

"Kontaktade WebbGuld med en lista på silverföremål jag ville sälja, kollade även stämplarna innan. De förklarade utförligt vilka saker de kunde köpa och hur mycket jag kunde få betalt baserat på dagens världsmarknadspris. Beställde ett GuldPaket och skickade in allt till dem. Fick betalt enligt överenskommelse. Bra och kunnig kundservice!"
Mikael

Ingen försäljning

Betyg

"Tyvärr ingen försäljning då klockan jag ville sälja inte var av guld. Men jag fick tillbaka den och det kostade mig ingenting. Jag gav den till min dotter istället."
Gunilla

Mer betalt än vad prislistan sa

Betyg

"Eftersom världsmarknadspriset gått upp den dagen de värderade mitt guld så fick jag ännu bättre betalt :) Ibland har man tur! :) "
Petra

Sälj Guld tryggt och enkelt med GuldPaketet

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja Guld samtidigt som du får riktigt bra betalt! GuldPaketet är försäkrat upp till 100.000 kr.

Beställ ditt GuldPaket