Tack för att du valt WebbGuld


Företaget WebbGuld är relativt nya i Sverige men vårt moderbolag Scandinavian Sales Oy har verkat på den Nordiska marknaden från och med år 2012. Företaget är ett familjeföretag bestående av personer med lång expertis inom branschen och innehar högsta AAA-kreditvärdighet. Hög kreditvärdighet är en trygghet för våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. AAA betyget ges till företag som visat ekonomisk stabilitet över tid och en förmåga att klara både hög- och lågkonjunktur.Nu har vi äntligen tagit steget till Sverige och vill nu erbjuda alla Svenskar samma service och goda priser som tiotusentals nöjda kunder redan har tagit del av.

Vårt mål är att göra försäljning av ädelmetaller för återvinning i Sverige enkelt och tryggt, samtidigt som vi försöker att alltid erbjuda marknadens bästa pris för dina föremål.

Vi köper alla sorters guld- och silverföremål som smycken, mynt, tackor, tandguld, silverbestick, silverskålar, vaser med mera, kort sagt, innehåller föremålen guld eller silver så kommer vi att erbjuda dig ett bra pris för dessa.

Att återvinna ädelmetall är inte bara bra för din ekonomi, det kan vara en värmande tanke att du även gör miljön en tjänst!

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till.

Hälsningar,
Gunilla Eriksson

Taggar:  webbguldpresentation

Guldnyheter

Vårt nyhetsarkiv som innehåller mycket information för dig som vill sälja Guld eller Silver.

Gissa guldvikten och vinn 10 kg kaffe

Gissa guldvikten och vinn 10 kg kaffe

Gissa guldvikten och delta i vår tävling där priset är 10 kg av ditt favoritkaffe. Närmaste gissningen vinner. Läs mer

Snabbkurs i Guld- och Silverförsäljning

Snabbkurs i Guld- och Silverförsäljning

När man ska sälja guld eller silver finns det en del viktigt att tänka på. Man kan inte enbart utgå från grampriset som köpare lockar med utan det viktiga är totalpriset som du får ut i handen när eventuella avdrag och avgifter tagits ut. Läs mer

Priset för Guld är på rekordnivåer

Priset för Guld är på rekordnivåer

Priset på guld har stigit 450% de senaste 20 åren, något som är väldigt bra för dig som har guld hemma som du funderat på att sälja. Läs mer

Fri retur vid försäljning av Guld och Silver

Fri retur vid försäljning av Guld och Silver

WebbGuld erbjuder alla kunder kostnadsfria och försäkrade returer av ditt Guld eller Silver om du väljer att tacka nej vårt prisförslag. Läs mer

Läs fler nyheter här

Sälj Guld och Silver med GuldPaket

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja guld och silver, samtidigt som du får riktigt bra betalt!

Beställ ditt GuldPaket