kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Läs mer om våra höga priser för Guld här.

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur

9K - Pris per gram för 9 karats Guld idag | GuldPris

Priset för 9 karats guld varierar dagligen med världsmarknadspriset för 9k guld.

Idag betalar vi upp till 240.05 kr per gram för 9k guld, oavsett skick på föremålet.

Vi siktar alltid på att betala marknadens högsta guldpris när vi köper 9k guld och även guld av andra renheter. Vi uppdaterar därför våra priser ofta. Vi jämför dels med vad andra guldköpare betalar och dels utgår vi från världsmarknadspriset.

Hur ser du att ditt guld är 9k?

9 karats guld består av 37.5% guld och stämplas därför ofta antingen 9K eller 375.

Om föremålet saknar stämpel eller den är svår att se så ska du inte oroa dig. WebbGuld genomför alltid en noggrann analys för att fastställa guldhalten i alla föremål, även om de helt saknar stämplar så kan du därför känna dig trygg i att få rätt pris för ditt 9 karats Guld.

Sälja 9k guld

Att sälja 9 karats guld kan vara mindre fördelaktigt eftersom det innehåller mindre mängd rent guld än högre karat guld, men det kan fortfarande ha ett visst värde.

Föremål som kan innehålla 9K guld inkluderar smycken, klockor och andra dekorativa föremål. För att identifiera om ett föremål innehåller 9K guld kan man leta efter en stämpel eller karatmärkning på föremålet, vilket kan indikera karathalten.

Priset på 9K guld bestäms av marknadspriset för guld och kan variera beroende på olika faktorer som efterfrågan, tillgången på guld och ekonomiska händelser. Generellt sett är priset för 9K guld lägre än högre karat guld på grund av det lägre guldhalten. Det är alltid viktigt att göra noggrann forskning för att få en uppfattning om det aktuella priset för 9K guld innan man säljer det för att få högsta möjliga avkastning.

Läs mer om vad vi betalar för 9k guld och andra karater här

Sälj Guld tryggt och enkelt med GuldPaketet

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja Guld samtidigt som du får riktigt bra betalt! GuldPaketet är försäkrat upp till 100.000 kr.

Beställ ditt GuldPaket