23K - Pris per gram för 23 karats Guld idag | GuldPris

Priset för 23 karats guld varierar dagligen med världsmarknadspriset för 23k guld.

Idag betalar vi upp till 580.43 kr per gram för 23k guld, oavsett skick på föremålet.

Vi siktar alltid på att betala marknadens högsta guldpris när vi köper 23k guld och även guld av andra renheter. Vi uppdaterar därför våra priser ofta. Vi jämför dels med vad andra guldköpare betalar och dels utgår vi från världsmarknadspriset.

Hur ser du att ditt guld är 23k?

23 karats guld består av 95.8% guld och stämplas därför ofta antingen 23K eller 958.

Om föremålet saknar stämpel eller den är svår att se så ska du inte oroa dig. WebbGuld genomför alltid en noggrann analys för att fastställa guldhalten i alla föremål, även om de helt saknar stämplar så kan du därför känna dig trygg i att få rätt pris för ditt 23 karats Guld.

Sälja 23k guld

Att sälja 23 karats guld kan vara en möjlighet att tjäna extra pengar. Priset för 23K är såklart högre än för mer vanliga 18K Guld men mer ovanligt. I Sverige återfinns 23K främst i äldre ringar.

Priset för 23K guld bestäms av marknadspriset för guld, som kan fluktuera beroende på olika faktorer såsom efterfrågan och tillgången på guld, ekonomiska händelser och geopolitiska händelser. Det är viktigt att göra sin egen forskning för att få en uppfattning om det aktuella priset för 23K guld innan man säljer det för att få bästa möjliga guldpris.

Läs mer om vad vi betalar för 23k guld och andra karater här

Prisgaranti 23k Guld

Sälj Guld och Silver med GuldPaket

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja guld och silver, samtidigt som du får riktigt bra betalt!

Beställ ditt GuldPaket