kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

kr

Pris per gram för 24K Guld

1g
utan certifikat
med certifikat

Läs mer om våra höga priser för Guld här.

Beställ ett gratis GuldPaket

Innehåller allt du behöver för att sälja Guld
Ej bindande
Prisgaranti
Försäkrat
Fri retur

21K - Pris per gram för 21 karats Guld idag | GuldPris

Priset för 21 karats guld varierar dagligen med världsmarknadspriset för 21k guld.

Idag betalar vi upp till 560.12 kr per gram för 21k guld, oavsett skick på föremålet.

Vi siktar alltid på att betala marknadens högsta guldpris när vi köper 21k guld och även guld av andra renheter. Vi uppdaterar därför våra priser ofta. Vi jämför dels med vad andra guldköpare betalar och dels utgår vi från världsmarknadspriset.

Hur ser du att ditt guld är 21k?

21 karats guld består av 87.5% guld och stämplas därför ofta antingen 21K eller 875.

Om föremålet saknar stämpel eller den är svår att se så ska du inte oroa dig. WebbGuld genomför alltid en noggrann analys för att fastställa guldhalten i alla föremål, även om de helt saknar stämplar så kan du därför känna dig trygg i att få rätt pris för ditt 21 karats Guld.

Sälja 21k guld

Att sälja 21 karats guld kan vara en lukrativ affär eftersom det innehåller högre andel rent guld än 18 karats guld men är mindre dyrt än 24 karats guld. Föremål som kan innehålla 21K guld inkluderar smycken och andra dekorativa föremål från olika kulturer, speciellt från Mellanöstern och Indien.

Priset på 21K guld påverkas av marknadspriset för guld och kan variera beroende på olika faktorer som efterfrågan, tillgången på guld och ekonomiska händelser. Det är alltid viktigt att göra noggrann forskning för att få en uppfattning om det aktuella priset för 21K guld innan man säljer det för att få ett så bra guldpris som möjligt.

Läs mer om vad vi betalar för 21k guld och andra karater här

Sälj Guld tryggt och enkelt med GuldPaketet

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja Guld samtidigt som du får riktigt bra betalt! GuldPaketet är försäkrat upp till 100.000 kr.

Beställ ditt GuldPaket