14K - Pris per gram för 14 karats Guld idag | GuldPris

Priset för 14 karats guld varierar dagligen med världsmarknadspriset för 14k guld.

Idag betalar vi upp till 354.44 kr per gram för 14k guld, oavsett skick på föremålet.

Vi siktar alltid på att betala marknadens högsta guldpris när vi köper 14k guld och även guld av andra renheter. Vi uppdaterar därför våra priser ofta. Vi jämför dels med vad andra guldköpare betalar och dels utgår vi från världsmarknadspriset.

Hur ser du att ditt guld är 14k?

14 karats guld består av 58.5% guld och stämplas därför ofta antingen 14K eller 585.

Om föremålet saknar stämpel eller den är svår att se så ska du inte oroa dig. WebbGuld genomför alltid en noggrann analys för att fastställa guldhalten i alla föremål, även om de helt saknar stämplar så kan du därför känna dig trygg i att få rätt pris för ditt 14 karats Guld.

Sälja 14k guld

Att sälja 14 karats guld kan vara en bra affär. Vanliga föremål som kan innehålla 14K guld inkluderar smycken, klockor och andra dekorativa föremål. Oftast kan föremålen identifieras via sina stämplar, vanligtvis används stämpeln 14K eller 585.

Priset på 14K guld bestäms av marknadspriset för guld och kan variera beroende på olika faktorer som efterfrågan, tillgången på guld och ekonomiska händelser. Generellt sett är priset för 14K guld lägre än högre karater av guld, men det kan fortfarande vara en lönsam affär om man har guld som man vill sälja. Det är alltid viktigt att göra noggrann forskning för att få en uppfattning om det aktuella priset för 14K guld innan man säljer det för att få högsta möjliga avkastning.

Läs mer om vad vi betalar för 14k guld och andra karater här

Prisgaranti 14k Guld

Sälj Guld och Silver med GuldPaket

Med hjälp av ett kostnadsfritt GuldPaket så kan du på enklast möjliga sätt sälja guld och silver, samtidigt som du får riktigt bra betalt!

Beställ ditt GuldPaket